Website, hosting, beveiliging en SEO

Een nieuwe website maken of een bestaande website aanpassen die voldoet aan al je wensen waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. Wij bouwen je website in WordPress en zorgen voor een heldere uitleg om zelf wijzigingen aan te kunnen brengen en nieuwe pagina's aan te maken. Met andere woorden; je kunt je website dus gewoon zelf onderhouden. En, indien gewenst, kunnen wij dat natuurlijk ook allemaal voor je doen.

WordPress maakt gebruik van plugins om de functionaliteit van de website uit te breiden. Er zijn heel veel plugins beschikbaar, zowel gratis als betaald. Het kan echter voorkomen er geen plugin beschikbaar is voor die specifieke uitbreiding van de website. In dat geval kunnen wij die plugin voor je ontwikkelen.

Metasign Communicatie verzorgt ook de domeinregistraties en hosting van de website. Domeinen die je bij ons registreert staan uiteraard op je eigen naam. Onze server is voorzien van de laatste beveiligingsupdates en er worden dagelijks op verschillende tijden backups gemaakt. En ons backup-systeem maakt het zelfs mogelijk om backups tot 60 dagen terug te halen.

Om ervoor te zorgen dat je website zo min mogelijk risico's loopt om gehacked te worden kunnen wij diverse beveiligings-maatregelen uitvoeren om dat te voorkomen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van beveiligingsplugins voor WordPress, maar ook door ervoor te zorgen dat alles up-to-date is. Speciaal hiervoor hebben wij een onderhoudsplan ontwikkeld.

Je hoort er veel over: SEO, oftewel Search Engine Optimization. De belangrijkste zoekmachine is op dit moment nog steeds Google. De algoritmes waarmee Google websites indexeert worden steeds slimmer, en dus is het belangrijk om de SEO daarop aan te passen. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat je website goed zichtbaar is en goed te vinden voor jouw doelgroep.

In het kort

  • Website-ontwikkeling in WordPress
  • BeTheme multi-purpose WordPress theme
  • WordPress training
  • Custom built plugins
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Website beveiliging
  • Dagelijkse backups
  • Maandelijks onderhoudsplan